Leuven

KU Leuven

Stafmedewerker financiele planning en beleid

Wat kan KU Leuven jou bieden


Wij bieden een voltijdse tewerkstelling voor onbepaalde duur in een innovatieve omgeving met internationale uitstraling waar je kansen krijgt om je talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen. Deze functie is gekoppeld aan een salaris in graad 7, 8 of heel uitzonderlijk 9, afhankelijk van je ervaring en competenties.

Wat ga je doen


  • Je neemt een eigen pakket aan verantwoordelijkheden op m.b.t. de financiële beheerscontrole van KU Leuven, zowel voor wat betreft de begrotingsopmaak als de opvolging hiervan.
  • Je staat in voor de opmaak van financiële rapportering en ondersteunt het management team met relevante analyses.
  • Je doorgrondt beleidsdossiers en verleent advies m.b.t. de financiële impact van beleidsbeslissingen.
  • Je bent proactief in het identificeren en analyseren van noden voor verdere automatisatie van managementrapporteringen in een BI-omgeving en formuleert voorstellen om deze verder te optimaliseren.
  • Je biedt financiële ondersteuning bij de opmaak van costing modellen.
Je krijgt de kans een sleutelrol in te nemen, waarbij jouw reeds opgebouwde kennis en expertise substantieel bijdragen tot de realisatie van het kwaliteitsvol financieel beleid dat de KU Leuven beoogt, maar waarbij - via gerichte opleiding en coaching - ook ruimte wordt geboden voor verdere professionele groei.  Je komt terecht in een dynamische omgeving met reële doorgroeimogelijkheden.  
Je rapporteert aan het Hoofd Financiële Planning en Beleid.

Wat verwachten we van jou


  • Je behaalde een masterdiploma in een bedrijfseconomische richting of behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring.
  • Je beschikt over gedegen financieel-inhoudelijke en boekhoudkundige kennis, met een grote belangstelling voor beleidsrapportering.  Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in financiële/beleidsrapportering; ervaring in audit strekt tot aanbeveling.
  • Je werkt vlot met MS-Office toepassingen waarbij een degelijke kennis van Excel en een analytisch inzicht noodzakelijk zijn.  Ervaring met SAP (financiële modules) en BI-tools zijn een troef.
  • Je hebt een vlotte pen bij het uitschrijven van nota’s/rapporten waarin kwaliteit en bruikbaarheid centraal staan.
  • Je bent een efficiënte, proactieve, resultaatgerichte, flexibele teamspeler die zeer zelfstandig kan werken.

Enthousiast over deze vacature


Sollicitatieprocedure
Meer informatie is te verkrijgen bij mevrouw Kim De Schutter, tel.: +32 16 32 99 65.


Voor meer informatie bekijk onze website (klik linksboven op het logo).
Solliciteren?
Solliciteer direct via onderstaande button.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Titre de fonction synonymes
univeristeit, financieel, boekhoudkundig, ervaring

Postes vacants les plus pertinents


Accountant expert

Risk management / Portfolio Risk Management en Statistics Expert

Partner Transaction Services

Partner Corporate Finance - Mid market M en A

Audit Associate Senior

Informations sur cet emploi:

Vous pouvez appliquer à:
17/07/2017
Niveau de travail et de connaissances
Académiques
Disponibilité
Fulltime

Sur KU Leuven:

Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de begrotingsopmaak en -opvolging, de financiële administratie (algemene boekhouding, debiteuren- en crediteurenopvolging), het thesaurie- en vermogensbeheer en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen.

De dienst Financiële Planning en Beleid (FP&B) die bestaat uit 12 medewerkers, maakt deel uit van de Directie Financiële Diensten en staat in voor het ontwikkelen en ter beschikking stellen van de financiële beleidsinformatie aan de beleidsinstanties van de universiteit. Daartoe worden vier kernopdrachten vervuld:
1. financiële beheerscontrole op verschillende niveaus: de universiteit als geheel (beleidsbegroting), de financiering van de basisstructuren van de universiteit (middelenbegroting) en de begrotingsmatige opvolging van specifieke organisatorische eenheden (algemene en ondersteunende diensten / geïntegreerde academische activiteiten op locatie / …);
2. opvolging van de overheidsfinanciering voor het hoger onderwijs in Vlaanderen (externe allocatie);
3. verdeling van de overheidstoelagen over de geledingen van de universiteit, conform de interne allocatiemechanismen en -beslissingen die, in beleidsvoorbereidende fase, binnen de dienst FP&B mee worden voorbereid, en die na de besluitvorming door de dienst worden uitgevoerd (interne allocatie);
4. de coördinatie van het binnen de KU Leuven gehanteerde kredietensysteem en de verdere ontwikkeling en ondersteuning van de managementrapportering binnen de universiteit.
Als Stafmedewerker Financiële Planning en Beleid vervul je binnen de dienst FP&B een sleutelrol door een eigen pakket verantwoordelijkheden op te nemen binnen de begrotingsopmaak en -opvolging, en de opmaak van de managementrapportering.Recherche aussi sur JoBBsquare

OK Une gamme complète d’offres d’emploi, également des intermédiaires
OK Emplois pour vous, sans annonces
OK Postes actuellement vacants dans votre boîte aux lettres